Jim Button en de stad van de draken


Bekijk trailer

Jim Button en de stad van de draken

110 minuten 28-08-2019
Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden? Gebaseerd op de bestseller Jim Knoop en Lucas de Machinist van de schrijver Michael Ende.

Geregisseerd door

Dennis Gansel

Schrijvers

Dirk Ahner

Cast

Milan Peschel
Annette Frier
Henning Baum
Solomon Gordon

Alternatieve titels

Jim Button en de stad van de draken

Jim Knopf und die Wilde 13

Jim Button and the Dragon of Wisdom

Bioscoopagenda van Jim Button en de stad van de draken

Helaas draait Jim Button en de stad van de draken niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-08-2019.

Jim Button en de stad van de draken

Wil jij weten waar Jim Button en de stad van de draken op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jim Button en de stad van de draken draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jim Button en de stad van de draken informatie

Benieuwd waar Jim Button en de stad van de draken over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jim Button en de stad van de draken. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jim Button en de stad van de draken al heeft ontvangen.

Jim Button en de stad van de draken trailer

Benieuwd of Jim Button en de stad van de draken iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jim Button en de stad van de draken jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jim Button en de stad van de draken kunt kijken!