Jim Knopf und die Wilde 13

Jim Knopf und die Wilde 13

110 minuten 2020
Jim Button is een avontuurlijke jongen en woont op het kleine eiland Lummerland. Op een dag ontdekt hij dat hij eigenlijk ergens anders vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si zit opgesloten in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden.

Geregisseerd door

Dennis Gansel

Schrijvers

Dirk Ahner

Cast

Milan Peschel
Annette Frier
Henning Baum
Solomon Gordon

Alternatieve titels

Jim Button en de stad van de draken

Jim Knopf und die Wilde 13

Jim Button and the Dragon of Wisdom

Bioscoopagenda van Jim Knopf und die Wilde 13

Jim Knopf und die Wilde 13

Wil jij weten waar Jim Knopf und die Wilde 13 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jim Knopf und die Wilde 13 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jim Knopf und die Wilde 13 informatie

Benieuwd waar Jim Knopf und die Wilde 13 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jim Knopf und die Wilde 13. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jim Knopf und die Wilde 13 al heeft ontvangen.

Jim Knopf und die Wilde 13 trailer

Benieuwd of Jim Knopf und die Wilde 13 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jim Knopf und die Wilde 13 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jim Knopf und die Wilde 13 kunt kijken!