https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216737-9679cf4a468713c25cf1a6fba5323c3732fda608/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Jippie No More! (2023)

6
Jippie No More! is een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn.

Jippie No More!

6
95 minuten 13-12-2023

Filmposter Jippie No More!

Jippie No More! is een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn.

Jippie No More! is een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn. Als Gail, de oudste zus van Jaap Peter (Jippie), gaat trouwen, komt de hele familie bij elkaar in het grote landhuis van opa Willem. Samen willen ze er een groot feest van maken. Dat blijkt lastig als Jippie voor het eerst verliefd wordt op Lily, die meer oog lijkt te hebben voor zijn zusje Joe. Wanneer ook de rest van de familie tegen de welbekende gezinsperikelen aanloopt, lopen de spanningen hoog op . Maar als de trouwdag eindelijk aanbreekt, is het de liefde die iedereen weer samenbrengt. Regisseur Margien Rogaar (familieserie Lampje) en scenarist Fiona van Heemstra (Knor) maakten een hartverwarmende familiefilm voor jong en oud. Jippie No More! was geselecteerd als openingsfilm van Cinekid 2023, en won er de de Publieksprijs voor Beste Nederlandse Kinderfilm én de Jeugdjury Award.

Bekijk het aanbod van Jippie No More!

Regisseur Jippie No More!

Margien Rogaar

Schrijvers Jippie No More!

Onbekend

Cast Jippie No More!

Wesley van Klink
Guide Pollemans
Aus Greidanus sr.
Lotte Jonker

Jippie No More!

Wil jij weten waar Jippie No More! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jippie No More! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jippie No More! informatie

Benieuwd waar Jippie No More! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jippie No More!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jippie No More! al heeft ontvangen.

Jippie No More! trailer

Benieuwd of Jippie No More! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jippie No More! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jippie No More! kunt kijken!