The Interpreter

The Interpreter

113 minuten 31-10-2019
De 80-jarige tolk Ali Ungár reist naar Wenen op zoek naar de voormalige nazi-officier die mogelijkerwijs zijn ouders vermoordde in Slowakije. Hij vindt alleen diens zoon, de oud-docent en bon vivant Georg. Samen gaan ze op zoek naar de waarheid. Een tragi-komische roadmovie volgt. Georg heeft zich altijd gedistantieerd van zijn vader en diens activiteiten. Maar het lukt Ali zijn interesse te wekken, en ze gaan op reis, dwars door Slowakije, op zoek naar getuigen van de oorlogstragedie. Hun verschillende opvattingen en levenservaringen resulteren in zowel spanningen als komische momenten. Voor de twee mannen is het een bitterzoete roadtrip. Oude, onopgeloste conflicten spelen nog steeds, na al die tijd.

Geregisseerd door

Martin Sulík

Goran Trenchovski

Schrijvers

Goran Trenchovski

Cast

Jirí Menzel
Václav Neckár
Peter Simonischek
Dusan Klein
Zuzanna Maurery
Eva Kovaceva

Alternatieve titels

The Interpreter

Jiri Menzel and Czech Film

Filmagenda van The Interpreter

The Interpreter

Wil jij weten waar The Interpreter op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Interpreter draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Interpreter informatie

Benieuwd waar The Interpreter over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Interpreter. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Interpreter al heeft ontvangen.

The Interpreter trailer

Benieuwd of The Interpreter iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Interpreter jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Interpreter kunt kijken!