Jon van Eerd - Herrie in de keuken (2020)

Jon van Eerd - Herrie in de keuken

16-07-2020
Harrie Vermeulen is terug en dit keer wel op een heel bijzondere manier! In de spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie HERRIE IN DE KEUKEN, geschreven door Jon van Eerd, vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater. Krankzinnig en dubbelzinnig spelen 6 acteurs meer dan 20 rollen! Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid. Maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking! Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Scherp en snel, flitsend en fel. Iedere keer weer zit hij tot aan de nek in de hilarische problemen die alleen maar groter en gekker worden en iedereen tureluurs maken. Een avond de boel de boel laten. Zoals Jon van Eerd het noemt: een mini-vakantie! Dit seizoen in HERRIE IN DE KEUKEN!

Regisseur Jon van Eerd - Herrie in de keuken

Onbekend

Schrijvers Jon van Eerd - Herrie in de keuken

Onbekend

Cast Jon van Eerd - Herrie in de keuken

Onbekend

Filmagenda van Jon van Eerd - Herrie in de keuken

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Jon van Eerd - Herrie in de keuken draait helaas niet in de bioscoop

Jon van Eerd - Herrie in de keuken

Wil jij weten waar Jon van Eerd - Herrie in de keuken op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jon van Eerd - Herrie in de keuken draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jon van Eerd - Herrie in de keuken informatie

Benieuwd waar Jon van Eerd - Herrie in de keuken over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jon van Eerd - Herrie in de keuken. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jon van Eerd - Herrie in de keuken al heeft ontvangen.

Jon van Eerd - Herrie in de keuken trailer

Benieuwd of Jon van Eerd - Herrie in de keuken iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jon van Eerd - Herrie in de keuken jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jon van Eerd - Herrie in de keuken kunt kijken!