https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213057-b50ceb3c5b545211f70ff4a93c0b7427d1cfcae0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Jour de fête (2013)

AL

Bekijk trailer

Jour de fête

AL
87 minuten Komedie, Humor 01-08-2013

Recensies Jour de fête

MovieMeter: 3,42
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Jour de fête

Tati's eerste lange speelfilm over een door efficiency geobsedeerde postbode werd meteen een klassieker. Niet alleen door de visuele grappen maar ook door de melancholische tekening van het Franse dorpsleven. In 1949 brak Tati door met Jour de fête, een satire op de vooruitgang met Tati zelf in de hoofdrol van aimabele plattelandspostbode die de efficiency (‘rapidité! rapidité!’) van de Amerikaanse posterijen probeert te evenaren.

Regisseur Jour de fête

Jacques Tati

Schrijvers Jour de fête

Jacques Tati

Henri Marquet

René Wheeler

Cast Jour de fête

Guy Decomble
Jacques Tati
Paul Frankeur
Santa Relli
Maine Vallée

Jour de fête

Wil jij weten waar Jour de fête op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jour de fête draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jour de fête informatie

Benieuwd waar Jour de fête over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jour de fête. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jour de fête al heeft ontvangen.

Jour de fête trailer

Benieuwd of Jour de fête iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jour de fête jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jour de fête kunt kijken!