jour de fete (1949)

AL

jour de fete

AL
76 minuten Komedie, Humor 1949

Recensies jour de fete

MovieMeter: 3,42
Rotten Tomatoes 100

Filmposter jour de fete

Bij wijze van een grap laten een aantal inwoners van een klein Frans dorpje de postbode François, terwijl hij dronken is, een stuntfilm zien, waarbij ze zeggen dat het een demonstratie is van het efficiëntere Amerikaanse postbezorgingssysteem. François heeft niet door dat het een grap is en begint de volgende dag zijn eigen bezorgingstechnieken in te richten naar die in de film.
Filmposter Filmposter jour de fete

Regisseur jour de fete

Jacques Tati

Schrijvers jour de fete

Jacques Tati

Henri Marquet

René Wheeler

Cast jour de fete

Guy Decomble
Jacques Tati
Paul Frankeur
Santa Relli
Maine Vallée

Filmagenda van jour de fete

jour de fete

Wil jij weten waar jour de fete op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar jour de fete draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

jour de fete informatie

Benieuwd waar jour de fete over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over jour de fete. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies jour de fete al heeft ontvangen.

jour de fete trailer

Benieuwd of jour de fete iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de jour de fete jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij jour de fete kunt kijken!