Jubilee (1999)

Jubilee

94 minuten Komedie 1999

Recensies Jubilee

Filmposter Jubilee

In het fictieve stadje Waimatua in Nieuw-Zeeland wil Billy Williams (Cliff Curtis) het grootste feest organiseren dat er ooit is gehouden om het 75-jarige bestaan van de lokale school te vieren. Hiermee probeert deze nietsnut de verhoudingen met zijn familie, en vooral met zijn gefrustreerde vrouw Pauline (Theresa Healey), te verbeteren. Zijn plan dreigt te mislukken als een oude vlam van Pauline terugkeert.
Filmposter Filmposter Jubilee

Regisseur Jubilee

Michael Hurst

Schrijvers Jubilee

Michael Bennett

Nepi Solomon

Cast Jubilee

Cliff Curtis
Jaime Passier-Armstrong
Theresa Healey
Charley Murphy Samau

Jubilee

Wil jij weten waar Jubilee op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jubilee draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jubilee informatie

Benieuwd waar Jubilee over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jubilee. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jubilee al heeft ontvangen.

Jubilee trailer

Benieuwd of Jubilee iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jubilee jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jubilee kunt kijken!