https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126792-97751385c7e2b72980c1c80c8d447aaec515aee1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Judy (2019)

12 Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy.

Judy

12 Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
118 minuten Drama, Biografisch 14-11-2019

Recensies Judy

Metacritic: 66,1
Rotten Tomatoes 82

Filmposter Judy

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy.

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy. Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken. Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder ‘Somewhere Over the Rainbow’, vertolkt Renée op indrukwekkende wijze de rol van deze grootsheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.
Judy Judy Judy Judy Judy Judy
Filmposter Filmposter Judy

Regisseur Judy

Rupert Goold

Schrijvers Judy

Tom Edge

Peter Quilter

Cast Judy

Renée Zellweger
Michael Gambon
Rufus Sewell
Finn Wittrock
Jessie Buckley

Filmagenda van Judy

Judy

Wil jij weten waar Judy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Judy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Judy informatie

Benieuwd waar Judy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Judy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Judy al heeft ontvangen.

Judy trailer

Benieuwd of Judy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Judy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Judy kunt kijken!