Judy

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy.

Judy

117 minuten Drama, Biografisch 2019
Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy.

Winter 1968. De showbizz-legende Judy Garland arriveert in Swinging London om op te treden in een uitverkochte reeks optredens in de nachtclub The Talk of the Town. Het is 30 jaar geleden dat ze in 'The Wizard of Oz' wereldwijd beroemd werd, maar nu haar stem is verzwakt, is de dramatische intensiteit alleen maar toegenomen. Terwijl ze zich voorbereidt op de show, vecht met het management, flirt met muzikanten, en herinneringen ophaalt met vrienden en bewonderende fans, schitteren haar humor en warmte.

Geregisseerd door

Rupert Goold

Schrijvers

Tom Edge

Peter Quilter

Cast

Renée Zellweger
Michael Gambon
Rufus Sewell
Jessie Buckley

Bioscoopagenda van Judy

Judy

Wil jij weten waar Judy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Judy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Judy informatie

Benieuwd waar Judy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Judy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Judy al heeft ontvangen.

Judy trailer

Benieuwd of Judy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Judy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Judy kunt kijken!