Juf Roos is Jarig

Juf Roos is Jarig

60 minuten 2018
Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Geregisseerd door

Jan-Willem Wit

Schrijvers

Paul de Vrijer

Frank Jan Horst

Valerie Latul

Rogier Visser

Cast

Melissa Drost
Jörgen Scholtens
Melissa Drost

Alternatieve titels

Juf Roos

Juf Roos is Jarig

Bioscoopagenda van Juf Roos is Jarig

Juf Roos is Jarig

Wil jij weten waar Juf Roos is Jarig op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Juf Roos is Jarig draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Juf Roos is Jarig informatie

Benieuwd waar Juf Roos is Jarig over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Juf Roos is Jarig. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Juf Roos is Jarig al heeft ontvangen.

Juf Roos is Jarig trailer

Benieuwd of Juf Roos is Jarig iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Juf Roos is Jarig jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Juf Roos is Jarig kunt kijken!