Juice (1992)

12 Geweld Grof taalgebruik

Juice

12 Geweld Grof taalgebruik
95 minuten Drama, Misdaad, Thriller, Crime, Actie 1992

Recensies Juice

Metacritic: 60,1
MovieMeter: 3,53
Rotten Tomatoes 79

Filmposter Juice

Vier tieners uit Harlem ontdekken tijdens een dagje spijbelen dat een vriend bij een schietpartij omgekomen is. Ze komen tot de conclusie dat ze geen respect genieten, en besluiten dit te verkrijgen door het overvallen van een kruidenier. Hierbij wordt de winkelier echter neergeschoten door één van hen. De andere drie zijn de enige die weten wat er gebeurd is, wat voor de dader reden is om ook met hun af te rekenen.
Filmposter Filmposter Juice

Regisseur Juice

Ernest R. Dickerson

Schrijvers Juice

Ernest R. Dickerson

Gerard Brown

Cast Juice

Samuel L. Jackson
Omar Epps
Tupac Shakur
Khalil Kain
Jermaine 'Huggy' Hopkins

Juice

Wil jij weten waar Juice op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Juice draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Juice informatie

Benieuwd waar Juice over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Juice. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Juice al heeft ontvangen.

Juice trailer

Benieuwd of Juice iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Juice jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Juice kunt kijken!