Jungle Bunch – World Tour (2023)

Jungle Bunch – World Tour

11-12-2023
Wanneer een mysterieuze superschurk de jungle bedekt met giftig roze schuim dat explodeert bij contact met water, schiet de Jungle Bunch te hulp. Met nog minder dan een maand voor het regenseizoen, begint een race tegen de klok om een tegengif te vinden. Onze Jungle Bunch-helden starten hun grootste zoektocht ooit en reizen samen met hun bondgenoten de hele wereld over, van het noorden tot Europa, Azië en het Midden-Oosten. Ze staan tegenover een tegenstander die slimmer en duivelser is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Voor Maurice en zijn vrienden van de Jungle Bunch is de inzet nog nooit zo hoog geweest!

Regisseur Jungle Bunch – World Tour

Jean-François Tosti

Schrijvers Jungle Bunch – World Tour

Onbekend

Cast Jungle Bunch – World Tour

Jonathan de Moor
Philip ten Bosch
Jantine Van den Bosch
Joost Claes
Oscar Siegelaar
Lucas Dietens
Dieter Spieleers
Boyan van der Heiden
Laura Osinga

Filmagenda van Jungle Bunch – World Tour

Jungle Bunch – World Tour

Wil jij weten waar Jungle Bunch – World Tour op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jungle Bunch – World Tour draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jungle Bunch – World Tour informatie

Benieuwd waar Jungle Bunch – World Tour over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jungle Bunch – World Tour. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jungle Bunch – World Tour al heeft ontvangen.

Jungle Bunch – World Tour trailer

Benieuwd of Jungle Bunch – World Tour iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jungle Bunch – World Tour jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jungle Bunch – World Tour kunt kijken!