https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135776-eda1708bea2c64912afcc00c82adbbb72320ac52/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Jungle Cruise (2021)

12 Angst Geweld
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Jungle Cruise

12 Angst Geweld
127 minuten 28-07-2021

Filmposter Jungle Cruise

Disney's Jungle Cruise, is een spannende rit over de Amazone met de komische kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van Frank om haar op La Quila, zijn gammele maar charmante boot, te vervoeren. Lily is vastberaden om een oeroude boom met helende krachten te vinden om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Samen op deze spannende zoektocht stuit het verrassende duo op eindeloze gevaren en bovennatuurlijke krachten, die zich verborgen houden in de misleidende schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar terwijl de geheimen van de verloren boom zich openbaren, worden de risico’s voor Lily en Frank nog groter want hun lot, en dat van de mensheid, staat op het spel.
Jungle Cruise Jungle Cruise Jungle Cruise Jungle Cruise Jungle Cruise Jungle Cruise
Filmposter Filmposter Jungle Cruise

Regisseur Jungle Cruise

Jaume Collet-Serra

Schrijvers Jungle Cruise

Glenn Ficarra

John Requa

Michael Green

Cast Jungle Cruise

Emily Blunt
Dwayne Johnson
Paul Giamatti
Édgar Ramírez
Jesse Plemons
Jack Whitehall

Filmagenda van Jungle Cruise

Jungle Cruise

Wil jij weten waar Jungle Cruise op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jungle Cruise draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jungle Cruise informatie

Benieuwd waar Jungle Cruise over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jungle Cruise. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jungle Cruise al heeft ontvangen.

Jungle Cruise trailer

Benieuwd of Jungle Cruise iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jungle Cruise jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jungle Cruise kunt kijken!