Juniper (2021)

Juniper

95 minuten 2021

Filmposter Juniper

Sinds het overlijden van zijn moeder zit de zeventienjarige Sam in een neerwaartse spiraal. Op een dag keert hij van school terug en komt hij tot de ontdekking dat zijn Britse grootmoeder Ruth bij hem thuis intrekt. Ruth is een voormalige oorlogsfotografe die aan een rolstoel gekluisterd zit. Ze heeft een grote levenslust en trek in alcohol. Aanvankelijk botert het niet tussen Ruth en haar kleinzoon, die in feite van plan is zichzelf van het leven te beroven.
Filmposter Filmposter Juniper

Regisseur Juniper

Matthew J. Saville

Schrijvers Juniper

Onbekend

Cast Juniper

Charlotte Rampling
Marton Csokas
George Ferrier

Juniper

Wil jij weten waar Juniper op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Juniper draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Juniper informatie

Benieuwd waar Juniper over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Juniper. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Juniper al heeft ontvangen.

Juniper trailer

Benieuwd of Juniper iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Juniper jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Juniper kunt kijken!