https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203702-5f6b31ebcc85abfb462019fbfd3543da9c8f641d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Justine (2022)

12 Geweld Grof taalgebruik
De getroebleerde Justine is op een destructieve zoektocht om met haar pijn om te gaan. Die zoektocht komt tijdelijk tot stilstand als ze Rachel ontmoet.

Justine

12 Geweld Grof taalgebruik
81 minuten 27-10-2022

Filmposter Justine

De getroebleerde Justine is op een destructieve zoektocht om met haar pijn om te gaan. Die zoektocht komt tijdelijk tot stilstand als ze Rachel ontmoet.

Justine is een jonge vrouw, die zeer intelligent is, maar ook een sterke hang heeft naar zelfdestructie. Samen met Peach, haar enige vriendin, zit ze vast in een wereld waar alcohol de enige ontsnapping is aan haar uitzicht op een hopeloze toekomst. Haar reclasseringsambtenaar en haar arts proberen haar terug de maatschappij in te begeleiden. Justine begrijpt maar al te goed wat die maatschappij haar te bieden heeft en wil zich niet aan de regels houden. Op een dag, tijdens een winkeldiefstal, ontmoet ze Rachel. Geluk, liefde en een toekomst lijken ineens toch tot de mogelijkheden te behoren. Haar pijn zit echter diep en als de demonen in haar naar boven komen, vraagt ze zich af of ze zichzelf durft toe te staan om hoop te hebben.
Justine Justine Justine Justine Justine
Filmposter Filmposter Justine

Regisseur Justine

Jamie Patterson

Schrijvers Justine

Onbekend

Cast Justine

Tallulah Haddon
Sophie Reid
Sian Reese-Williams
Xavien Russell

Filmagenda van Justine

Justine

Wil jij weten waar Justine op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Justine draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Justine informatie

Benieuwd waar Justine over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Justine. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Justine al heeft ontvangen.

Justine trailer

Benieuwd of Justine iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Justine jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Justine kunt kijken!