K-Shop

120 minuten Horror, Thriller, Crime 2015

Recensies K-Shop

MovieMeter: 3
Rotten Tomatoes 64

Filmposter K-Shop

In een Zuid-Engelse badplaats wordt de Kebabzaak van Salah's vader regelmatig bezocht door gewelddadige jongeren die zich in de badplaats te buiten gaan aan vreet- en zuippartijen. Nadat zijn vader is gedood bij een uit de hand gelopen woordenwisseling met dronken woestelingen, neemt salah de zaak over. Salah's walging en verachting voor het dronken tuig dat zijn zaak bezoekt, neemt steeds meer toe. Zijn lot wordt bezegeld als hij in gevecht raakt met een agressieve dronken klant die daarbij de dood vindt. Salah heeft opeens een probleem. Hoe komt hij in hemelsnaam van het lijk af...

Bekijk het aanbod van K-Shop

Filmposter Filmposter K-Shop

Regisseur K-Shop

Dan Pringle

Schrijvers K-Shop

Dan Pringle

Cast K-Shop

Scot Williams
Ewen MacIntosh
Darren Morfitt
Ziad Abaza
Reece Noi
Lucinda Rhodes Thakrar

K-Shop

Wil jij weten waar K-Shop op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar K-Shop draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

K-Shop informatie

Benieuwd waar K-Shop over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over K-Shop. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies K-Shop al heeft ontvangen.

K-Shop trailer

Benieuwd of K-Shop iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de K-Shop jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij K-Shop kunt kijken!