Kaappaan

166 minuten 2019

Recensies Kaappaan

Filmposter Kaappaan

In een wereld vol politieke rivaliteit en machtsuitbreiding heerst er concurrentie om de suprematie. Te midden van zo'n klimaat worden de levens van visionairs en leiders altijd bedreigd. Een officier van de Speciale Beschermingsgroep moet een bedreiging identificeren ter bescherming van de premier. Het blijkt om een bedreiging van de gehele natie te gaan.

Bekijk het aanbod van Kaappaan

Filmposter Filmposter Kaappaan

Regisseur Kaappaan

Onbekend

Schrijvers Kaappaan

Onbekend

Cast Kaappaan

Boman Irani
Mohanlal
Suriya

Kaappaan

Wil jij weten waar Kaappaan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kaappaan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kaappaan informatie

Benieuwd waar Kaappaan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kaappaan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kaappaan al heeft ontvangen.

Kaappaan trailer

Benieuwd of Kaappaan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kaappaan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kaappaan kunt kijken!