Kaboom (2011)

12 Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik

Kaboom

12 Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
86 minuten Komedie, Science fiction 2011
In dit programma vertonen we alle korte films en documentaires die een prijs hebben gewonnen op het Kaboom Animation Festival van 2021. De films (A-Z): Affairs of the Art Joanna Quinn & Les Mills, Verenigd Koninkrijk, Canada 2020, 16 min, De Britse animator Joanna Quinn schetst een nieuw hoofdstuk uit het leven van de avontuurlijke Beryl, de komische alleskunner die ze al opvoert sinds haar debuut GIRLS NIGHT OUT. In deze korte film toont ze de excentriciteit en het obsessieve karakter van een heel bijzondere familie. Average Happiness Maja Gehrig, Zwitserland 2018, 7 min. Tijdens een PowerPoint presentatie breken statistische diagrammen vrij van hun restrictieve coördinaten. Dit is een sensuele trip in de wereld van de statistiek. Bach-Hong Elsa Duhamel, Frankrijk 2019, 19 min. Jeanne werd geboren in 1959 in Saigon. Ze kende een geprivilegieerde jeugd, afgeschermd van de jeugd die woedde tussen Noord- en Zuid-Vietnam. Ze was gefascineerd door paarden, en reed op een groot paard genaamd Bach-Hông. Maar op 30 april 1975 bestormen de communisten haar stad. I’m Here Julia Orlik, Polen 2019, 15 min. Een oudere man let op zijn verlamde vrouw. Ondanks zijn hoge leeftijd en gezondheidsproblemen doet hij zijn best om haar lijden te verzachten, al neemt dat iedere dag toe. Zijn dochter helpt hem en probeert haar werk te combineren met de zorg voor haar familie. Hoe zorg je eigenlijk voor ouderen? Iedereen kijkt hier op een andere manier naar. Oeil pour Oeil Thomas Boileau, Alan Guimont, Robin Courtoise, Mathieu Lecroq, Malcom Hunt & François Briantais, Frankrijk 2019, 6 min. Een eenogige kapitein blijft maar op reis gaan om een schat te vinden, telkens met een nieuwe bemanning die al net zo eenogig is als hijzelf. See Me Patty Stenger & Yvonne Kroese, Nederland 2020, 8 min. Als niemand je ziet, lijk je te verdwijnen. Alleen als je valt, lijk je tot de wereld te behoren, al is het maar voor heel kort. SEE ME is een surreële blik op de wereld door de ogen van een kind. Seoulsori Kyoung-bae Kim, Zuid Korea 2019, 3 min. Een angstige jonge man wordt in een schilderij van een optocht gezogen, al wil hij al heel snel dat het stopt. Muziekvideo voor de Koreaanse rapper Peejay. N.B. Alle films zijn zonder dialoog of Engels ondertiteld.

Regisseur Kaboom

Gregg Araki

Schrijvers Kaboom

Onbekend

Cast Kaboom

Onbekend

Kaboom

Wil jij weten waar Kaboom op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kaboom draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kaboom informatie

Benieuwd waar Kaboom over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kaboom. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kaboom al heeft ontvangen.

Kaboom trailer

Benieuwd of Kaboom iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kaboom jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kaboom kunt kijken!