https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211653-323e8f8587e83294bd57a3e8b2c085c50ff3b000/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Kandahar (2023)

12 Discriminatie
Gerard Butler is terug in een keiharde actiefilm van de regisseur van Angel Has Fallen en de producer van John Wick.

Kandahar

12 Discriminatie
120 minuten Drama 08-06-2023

Filmposter Kandahar

Gerard Butler is terug in een keiharde actiefilm van de regisseur van Angel Has Fallen en de producer van John Wick.

Gerard Butler is terug in een keiharde actiefilm van de regisseur van Angel Has Fallen en de producer van John Wick. Na de ontmaskering van zijn geheime missie waarbij hij een kerncentrale en een vliegveld vernietigde, is undercover CIA-agent Tom Harris (Gerard Butler) de meest gezochte man in Afghanistan. Als de CIA hen laat vallen, zitten Harris en zijn Afghaanse vertaler Mohammed Doud vast in vijandelijk gebied. Op de vlucht voor zowel ISIS als de Taliban moeten ze 650 kilometer afleggen naar het veilige extractiepunt bij de stad Kandahar .

Bekijk het aanbod van Kandahar

Regisseurs Kandahar

Mohsen Makhmalbaf

Ric Roman Waugh

Schrijvers Kandahar

Onbekend

Cast Kandahar

Gerard Butler
Olivia Mai Barret
Navid Negahban
Bahador Foladi
Ali Fazal
Travis Fimmel
Elnaaz Narouz

Kandahar

Wil jij weten waar Kandahar op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kandahar draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kandahar informatie

Benieuwd waar Kandahar over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kandahar. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kandahar al heeft ontvangen.

Kandahar trailer

Benieuwd of Kandahar iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kandahar jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kandahar kunt kijken!