Kansas City Confidential (1951)

Kansas City Confidential

99 minuten Drama, Misdaad, Thriller, Crime, Film noir 1951

Recensies Kansas City Confidential

MovieMeter: 3,65
Rotten Tomatoes 83

Filmposter Kansas City Confidential

Een gemaskerde man benadert drie kruimeldieven die elkaar niet kennen voor een bankoverval waarbij ze hun identiteit ook voor elkaar geheim houden zodat ze elkaar niet kunnen verraden. Met behulp van een busje dat gebruikt wordt om bloemen te bezorgen weten ze te vluchten en er zelfs voor te zorgen dat de politie op een dwaalspoor wordt gezet door de bestuurder van een identiek busje te arresteren. Het lijkt de perfecte misdaad, op één onvoorzien detail na: de gearresteerde bloemist is ex-veroordeelde Tim Foster die voorpaginanieuws wordt en prompt zijn baan verliest. Wanneer de politie hem vrij laat besluit Joe zijn oude contacten te gebruiken om te achterhalen wie hem erin heeft geluisd.
Filmposter Filmposter Kansas City Confidential

Regisseur Kansas City Confidential

Phil Karlson

Schrijvers Kansas City Confidential

Harry Essex

George Bruce

Harold Greene

Rowland Brown

Cast Kansas City Confidential

John Payne
Neville Brand
Preston Foster
Coleen Gray

Filmagenda van Kansas City Confidential

Kansas City Confidential

Wil jij weten waar Kansas City Confidential op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kansas City Confidential draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kansas City Confidential informatie

Benieuwd waar Kansas City Confidential over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kansas City Confidential. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kansas City Confidential al heeft ontvangen.

Kansas City Confidential trailer

Benieuwd of Kansas City Confidential iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kansas City Confidential jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kansas City Confidential kunt kijken!