Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

79 minuten
Cinekid festival. Een kleurrijk avontuur over kleine kapitein Morten op zijn speelgoedboot. Morten wil net zo’n zeekapitein zijn als zijn vader. Terwijl hij wacht tot zijn vader weer aan wal komt, maakt een magisch ongelukje Morten zo klein als een insect. Nu kan hij op zijn zelfgemaakte speelgoedboot kapitein zijn en op zoek naar de verdwenen goudschat. Maar de gevaarlijke spinnenkoningin is ook aan boord en lijkt verdacht veel op zijn nare stiefmoeder. Kapitein Morten is een levendige stop-motionanimatie boordevol verrassende vondsten en onverwachts avontuur. Dit verhaal, over een jongen die moet krimpen om genoeg zelfvertrouwen te verzamelen om op te groeien, is een echte ode aan de verbeelding. Adviesleeftijd: 6+

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

Helaas draait Kapitein Morten en de Spinnenkoningin niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 13-12-2019.

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

Wil jij weten waar Kapitein Morten en de Spinnenkoningin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kapitein Morten en de Spinnenkoningin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin informatie

Benieuwd waar Kapitein Morten en de Spinnenkoningin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kapitein Morten en de Spinnenkoningin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kapitein Morten en de Spinnenkoningin al heeft ontvangen.

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin trailer

Benieuwd of Kapitein Morten en de Spinnenkoningin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kapitein Morten en de Spinnenkoningin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kapitein Morten en de Spinnenkoningin kunt kijken!