https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/125851-65c451ec4b5c8b4b64608651cd4387a957624e78/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Kapsalon Romy (2019)

AL
De band tussen de 10-jarige Romy en haar strenge oma, kapster Stine, is broos, maar verandert ingrijpend als oma steeds vergeetachtiger wordt.

Kapsalon Romy

AL
92 minuten Familie 02-10-2019

Recensies Kapsalon Romy

MovieMeter: 3,57

Filmposter Kapsalon Romy

De band tussen de 10-jarige Romy en haar strenge oma, kapster Stine, is broos, maar verandert ingrijpend als oma steeds vergeetachtiger wordt.

Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon, maar als dat niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma’s grootste wens in vervulling te laten gaan. Van de makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas verschijnt dit najaar Kapsalon Romy in de Nederlandse bioscopen.

Regisseur Kapsalon Romy

Mischa Kamp

Schrijvers Kapsalon Romy

Tamara Bos

Cast Kapsalon Romy

Noortje Herlaar
Vita Heijmen
Beppie Melissen
Guido Pollemans
Aus Greidanus sr.
Vita Heijmen

Kapsalon Romy

Wil jij weten waar Kapsalon Romy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kapsalon Romy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kapsalon Romy informatie

Benieuwd waar Kapsalon Romy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kapsalon Romy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kapsalon Romy al heeft ontvangen.

Kapsalon Romy trailer

Benieuwd of Kapsalon Romy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kapsalon Romy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kapsalon Romy kunt kijken!