Karnawal (2020)

Karnawal

95 minuten 2020

Filmposter Karnawal

Cabra is een rebelse tiener die met zijn moeder in het noorden van Argentinië woont, vlakbij de Boliviaanse grens. Hij droomt ervan om een professionele Malambo-danser te worden. Tijdens zijn training voor zijn belangrijkste danswedstrijd krijgt Cabra onverwachts bezoek van zijn vader, El Corto, een oplichter die toestemming heeft om een paar dagen de gevangenis te verlaten. El Corto neemt Cabra en zijn moeder mee op een mysterieuze reis langs de wegen van Noord-Argentinië. Dan komen ze in een gewelddadige overval terecht.
Filmposter Filmposter Karnawal

Regisseur Karnawal

Onbekend

Schrijvers Karnawal

Onbekend

Cast Karnawal

Alfredo Castro
Mónica Lairana
Martin Lopez Lacci

Filmagenda van Karnawal

Karnawal

Wil jij weten waar Karnawal op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Karnawal draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Karnawal informatie

Benieuwd waar Karnawal over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Karnawal. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Karnawal al heeft ontvangen.

Karnawal trailer

Benieuwd of Karnawal iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Karnawal jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Karnawal kunt kijken!