Karsten og Petra på skattejakt


Bekijk trailer

Karsten og Petra på skattejakt

81 minuten Kinderfilm 31-05-2018
Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Geregisseerd door

Arne Lindtner Næss

Arne Lindtner Naess

Aurora Gossé

Schrijvers

Birgitte Bratseth

Cast

Anna Celine Bredal
Janne Formoe
Markus Tønseth
Hilde Lyrån

Alternatieve titels

Karsten og Petra på skattejakt

Casper en Emma maken theater

Casper en Emma - Op jacht naar de schat

Bioscoopagenda van Karsten og Petra på skattejakt

Helaas draait Karsten og Petra på skattejakt niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 31-05-2018.

Karsten og Petra på skattejakt

Wil jij weten waar Karsten og Petra på skattejakt op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Karsten og Petra på skattejakt draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Karsten og Petra på skattejakt informatie

Benieuwd waar Karsten og Petra på skattejakt over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Karsten og Petra på skattejakt. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Karsten og Petra på skattejakt al heeft ontvangen.

Karsten og Petra på skattejakt trailer

Benieuwd of Karsten og Petra på skattejakt iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Karsten og Petra på skattejakt jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Karsten og Petra på skattejakt kunt kijken!