https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/112828-e90359040389998434e48c5d94848267271c8833/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Karsten og Petra på skattejakt (2018)

AL
Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus.

Karsten og Petra på skattejakt

AL
81 minuten Kinderfilm 31-05-2018

Recensies Karsten og Petra på skattejakt

MovieMeter: 3,1

Filmposter Karsten og Petra på skattejakt

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus.

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Bekijk het aanbod van Karsten og Petra på skattejakt

Regisseurs Karsten og Petra på skattejakt

Arne Lindtner Næss

Arne Lindtner Naess

Aurora Gossé

Schrijvers Karsten og Petra på skattejakt

Birgitte Bratseth

Cast Karsten og Petra på skattejakt

Anna Celine Bredal
Janne Formoe
Markus Tønseth
Hilde Lyrån

Alternatieve titels

Karsten og Petra på skattejakt

Casper en Emma maken theater

Casper en Emma - Op jacht naar de schat

Filmagenda van Karsten og Petra på skattejakt

Karsten og Petra på skattejakt

Wil jij weten waar Karsten og Petra på skattejakt op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Karsten og Petra på skattejakt draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Karsten og Petra på skattejakt informatie

Benieuwd waar Karsten og Petra på skattejakt over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Karsten og Petra på skattejakt. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Karsten og Petra på skattejakt al heeft ontvangen.

Karsten og Petra på skattejakt trailer

Benieuwd of Karsten og Petra på skattejakt iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Karsten og Petra på skattejakt jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Karsten og Petra på skattejakt kunt kijken!