Karthik Calling Karthik (2010)

12 Angst

Karthik Calling Karthik

12 Angst
Drama, Komedie, Mysterie, Thriller 2010

Recensies Karthik Calling Karthik

MovieMeter: 3
Rotten Tomatoes 80

Filmposter Karthik Calling Karthik

Karthik's leven is niet echt bijzonder; zijn baan is klote, hij heeft geen vrienden en Shonali, de liefde van zijn leven, weet nauwelijks van zijn bestaan af ook al hebben ze vier jaar samengewerkt. Karthik heeft weinig zelfvertrouwen, omdat hij zichzelf verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn jongere broertje. Maar dan komen de slechte herinneringen weer naar boven en wordt hij ook nog eens ontslagen. Nu hij helemaal niets meer heeft om voor te leven, besluit hij zelfmoord te plegen. Dit verandert echter als op een vroege morgen om vijf uur opeens de telefoon gaat.

Bekijk het aanbod van Karthik Calling Karthik

Filmposter Filmposter Karthik Calling Karthik

Regisseur Karthik Calling Karthik

Vijay Lalwani

Schrijvers Karthik Calling Karthik

screenplay & dialogue)

Vijay Lalwani (story

Cast Karthik Calling Karthik

Deepika Padukone
Farhan Akhtar
Ram Kapoor
Vipin Sharma
Siddhartha Gupta
Swapnel Desai

Karthik Calling Karthik

Wil jij weten waar Karthik Calling Karthik op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Karthik Calling Karthik draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Karthik Calling Karthik informatie

Benieuwd waar Karthik Calling Karthik over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Karthik Calling Karthik. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Karthik Calling Karthik al heeft ontvangen.

Karthik Calling Karthik trailer

Benieuwd of Karthik Calling Karthik iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Karthik Calling Karthik jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Karthik Calling Karthik kunt kijken!