https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217064-72b83aa97f9be7630c0787629a9aab372a4076fa/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Kattenkwaad in het Museum (2023)

6
Ga deze kerstvakantie mee op avontuur in het museum met de heldhaftige kat Vincent en zijn vriend Maurice de muis. Met de stemmen van Domien Verschuuren, Vajèn van den Bosch en Jon van Eerd.

Kattenkwaad in het Museum

6
80 minuten 20-12-2023

Filmposter Kattenkwaad in het Museum

Ga deze kerstvakantie mee op avontuur in het museum met de heldhaftige kat Vincent en zijn vriend Maurice de muis. Met de stemmen van Domien Verschuuren, Vajèn van den Bosch en Jon van Eerd.

Ga deze kerstvakantie mee op avontuur in het museum met de heldhaftige kat Vincent en zijn vriend Maurice de muis. Met de stemmen van Domien Verschuuren, Vajèn van den Bosch en Jon van Eerd. Nadat ze ontsnappen aan een overstroming komen de jonge kat Vincent en zijn vriend Maurice de Muis per ongeluk in een beroemd museum terecht. Daar ontmoet hij een groepje elite katten dat haar taak om de kunstwerken te beschermen heel serieus neemt. Vincent droomt ervan een echte kattenfamilie te hebben, maar helaas knabbelt Maurice net iets te graag aan de schilderijen. En Vincent wil ook zijn muizenvriend niet verliezen. Wanneer het beroemde schilderij de Mona Lisa gestolen dreigt te worden, moet Vincent al zijn katvaardigheden gebruiken om het meesterwerk te redden en de liefde te winnen van het beeldschone poesje Cleopatra.

Bekijk het aanbod van Kattenkwaad in het Museum

Regisseur Kattenkwaad in het Museum

Vasiliy Rovenskiy

Schrijvers Kattenkwaad in het Museum

Onbekend

Cast Kattenkwaad in het Museum

Onbekend

Filmagenda van Kattenkwaad in het Museum

Kattenkwaad in het Museum

Wil jij weten waar Kattenkwaad in het Museum op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kattenkwaad in het Museum draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kattenkwaad in het Museum informatie

Benieuwd waar Kattenkwaad in het Museum over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kattenkwaad in het Museum. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kattenkwaad in het Museum al heeft ontvangen.

Kattenkwaad in het Museum trailer

Benieuwd of Kattenkwaad in het Museum iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kattenkwaad in het Museum jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kattenkwaad in het Museum kunt kijken!