Kerf de Labjesrat

Kerf de Labjesrat

50 minuten
leeftijdsgroep: 4+ Een ratje en een man gaan op de fiets naar het bos: Kerf en zijn vader Frederick. In het bos bouwen zij een huisje, met een la-bo-rat-orium. Hier kweken ze zaadjes voor de mooiste bloemen en gedachten. Én ze maken Waarheidsdrank, althans dat proberen ze. Van buurman Boer hoort Kerf dat iedereen een moeder heeft. Maar waar is de moeder van Kerf dan? Frederick wil daar niks over zeggen.. Is niks zeggen liegen? Of is dat gewoon niks zeggen? Kerf bedenkt dat Frederick maar eens een slokje Waarheidsdrank moet nemen. En dan komt alles in een stroomversnelling… Een beeldend verhaal met mooie liedjes, gespeeld door Arthur Geesing. Een spannend avontuur van Kerf en zijn vriend Steen langs kerfjes in je staart, giechelende Bloemen, een Verklapekster en een altijd jokkende Spin.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Kerf de Labjesrat

Kerf de Labjesrat

Wil jij weten waar Kerf de Labjesrat op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kerf de Labjesrat draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kerf de Labjesrat informatie

Benieuwd waar Kerf de Labjesrat over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kerf de Labjesrat. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kerf de Labjesrat al heeft ontvangen.

Kerf de Labjesrat trailer

Benieuwd of Kerf de Labjesrat iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kerf de Labjesrat jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kerf de Labjesrat kunt kijken!