Kerr

101 minuten 30-05-2023
Can is terug in de stad voor de begrafenis van zijn vader en is direct getuige van een moord. De vreemde gebeurtenissen en ontmoetingen met nog vreemdere kennissen van zijn vader stapelen zich op, en tot overmaat van ramp wordt er een quarantaine afgekondigd vanwege hondsdolle honden. Terwijl de stad verandert in een labyrintisch vagevuur zakt Can langzaam af in een staat van waanzin.

Regisseur Kerr

Tayfun Pirselimoglu

Schrijvers Kerr

Onbekend

Cast Kerr

Jale Arikan
Erdem Senocak

Filmagenda van Kerr

Kerr

Wil jij weten waar Kerr op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kerr draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kerr informatie

Benieuwd waar Kerr over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kerr. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kerr al heeft ontvangen.

Kerr trailer

Benieuwd of Kerr iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kerr jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kerr kunt kijken!