KHANE-YE DOUST KODJAST ? (1987)

AL

KHANE-YE DOUST KODJAST ?

AL
83 minuten Drama, Familie 1987

Recensies KHANE-YE DOUST KODJAST ?

MovieMeter: 3,56
Rotten Tomatoes 100

Filmposter KHANE-YE DOUST KODJAST ?

Als Ahmed erachter komt dat het notebook van zijn vriend nog in zijn bezit is, gaat hij deze terugbrengen. Maar aangezien hij naar school moet, is de kans op verwijdering van school aanwezig. Toch besluit hij zijn vriend Nematzedeh in een naburig stadje op te gaan zoeken. Een onderneming die niet helemaal ongevaarlijk blijkt te zijn als Ahmed niet het precieze adres van zijn vriend weet.
Filmposter Filmposter KHANE-YE DOUST KODJAST ?

Regisseur KHANE-YE DOUST KODJAST ?

Abbas Kiarostami

Schrijvers KHANE-YE DOUST KODJAST ?

Abbas Kiarostami

Cast KHANE-YE DOUST KODJAST ?

Ahmed Ahmed Poor
Babek Ahmed Poor
Kheda Barech Defai
Khodabakhsh Defaei
Iran Outari

Alternatieve titels

KHANE-YE DOUST KODJAST ?

Where Is the Friend's House?

Filmagenda van KHANE-YE DOUST KODJAST ?

KHANE-YE DOUST KODJAST ?

Wil jij weten waar KHANE-YE DOUST KODJAST ? op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar KHANE-YE DOUST KODJAST ? draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

KHANE-YE DOUST KODJAST ? informatie

Benieuwd waar KHANE-YE DOUST KODJAST ? over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over KHANE-YE DOUST KODJAST ?. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies KHANE-YE DOUST KODJAST ? al heeft ontvangen.

KHANE-YE DOUST KODJAST ? trailer

Benieuwd of KHANE-YE DOUST KODJAST ? iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de KHANE-YE DOUST KODJAST ? jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij KHANE-YE DOUST KODJAST ? kunt kijken!