KI

KI

25 minuten Drama 2015
Ki gaat over kracht en angst, over liefde en loslaten. Het is een film met serieuze thema’s, die poëtisch en verbeeldend zijn verfilmd vanuit de beleving van een kind. Yuki van zeven moet verder leven terwijl haar grote zus Iwa dood is, en dat durft ze niet. In een fijne en spannende droom vindt ze Iwa terug en dolen ze samen rond op zoek naar hún boom. Het is een film die betovert door de sfeer en je raakt zonder sentimenteel te zijn. Een film die terug doet denken aan de legendarische Gebroeders Leeuwenhart, van Astrid Lindgren. Een avontuur over leven en dood, over de band tussen broers en zussen, met sprookjesfiguren en een parallelle wereld.

Geregisseerd door

Meikeminne Clickspoor

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van KI

Helaas draait KI niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2015.

KI

Wil jij weten waar KI op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar KI draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

KI informatie

Benieuwd waar KI over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over KI. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies KI al heeft ontvangen.

KI trailer

Benieuwd of KI iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de KI jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij KI kunt kijken!