https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211300-46543f9d887c5edf70beb5068d2841ca3562d6b9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Kiddo (2023)

6
De 11-jarige Lu woont in een pleeggezin wanneer haar lang afwezige moeder Karina onverwachts opduikt. Klaar om weer haar moeder te zijn, neemt ze haar Lu mee op een avontuurlijke roadtrip in haar afgeragde sportwagen, helemaal naar Polen.

Kiddo

6
91 minuten 05-07-2023

Filmposter Kiddo

De 11-jarige Lu woont in een pleeggezin wanneer haar lang afwezige moeder Karina onverwachts opduikt. Klaar om weer haar moeder te zijn, neemt ze haar Lu mee op een avontuurlijke roadtrip in haar afgeragde sportwagen, helemaal naar Polen.

De 11-jarige Lu woont in een pleeggezin en droomt ervan om haar lang afwezige moeder Karina weer te zien. Naar het schijnt leeft ze als een ware filmster in Hollywood - ze doet zelfs haar eigen stunts. Als Karina onverwachts opduikt neemt ze Lu, zonder dat haar pleeggezin dat weet, mee op een avontuurlijke roadtrip in haar afgeragde sportwagen. Ze gaan naar Lu’s oma, helemaal in Polen, om een stapel geld op te halen die Karina daar jaren eerder heeft verstopt. Zo kunnen ze opnieuw beginnen en voor altijd samen zijn, belooft Karina. Het wordt een spannende en opwindende rit, want Karina’s levensmotto is ‘alles of niets’. Maar gaandeweg beseft Lu dat ‘gewoon een beetje’ ook al heel fijn kan zijn. Kiddo is de debuutspeelfilm van Zara Dwinger en ging in wereldpremière tijdens het filmfestival van Berlijn. Met een knipoog naar het lovers-on-the-run genre biedt Kiddo een fris perspectief op het leven van een imperfecte ouder en het beschermen van je eigen grenzen als kind.

Bekijk het aanbod van Kiddo

Kiddo Kiddo Kiddo Kiddo Kiddo Kiddo
Filmposter Filmposter Kiddo

Regisseur Kiddo

Zara Dwinger

Schrijvers Kiddo

Onbekend

Cast Kiddo

Frieda Barnhard
Rosa van Leeuwen

Kiddo

Wil jij weten waar Kiddo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kiddo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kiddo informatie

Benieuwd waar Kiddo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kiddo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kiddo al heeft ontvangen.

Kiddo trailer

Benieuwd of Kiddo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kiddo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kiddo kunt kijken!