Patlabor: The Movie (1988)

Patlabor: The Movie

100 minuten Animatie, Science fiction, Actie, Crime, Drama, Mysterie, Thriller 1988

Recensies Patlabor: The Movie

MovieMeter: 3,15

Filmposter Patlabor: The Movie

In 1999 zet de politie van Tokio de geavanceerde Labor-robots in om de misdaad te bestrijden. De zelfmoord van een onbekende persoon op het gigantische bouwterrein van het Babylonproject heeft een serie gebeurtenissen tot gevolg, die best eens tot de ondergang van Tokio zouden kunnen leiden. Tegelijkertijd stellen de officiers Noah Izumi en Azuma Shinohara een onderzoek in naar een golf van waanzin die onder de robots heerst en ontdekken sinistere plannen om de achtduizend Labor-robots met het Babel cybervirus te besmetten. Wat is het verband tussen de zelfmoord, de nieuwe AV-Zero Labor-robots en het virus? Zal het ze lukken om Tokio te redden?
Filmposter Filmposter Patlabor: The Movie

Regisseur Patlabor: The Movie

Mamoru Oshii

Schrijvers Patlabor: The Movie

Kazunori Itô

Masami Yûki

Cast Patlabor: The Movie

Issei Futamata
Shigeru Chiba
Toshio Furukawa
David Jarvis
Doug Erholtz
Mîna Tominaga

Alternatieve titels

Kidô Keisatsu Patorebâ: The Movie

Patlabor: The Movie

Patlabor: The Movie

Wil jij weten waar Patlabor: The Movie op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Patlabor: The Movie draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Patlabor: The Movie informatie

Benieuwd waar Patlabor: The Movie over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Patlabor: The Movie. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Patlabor: The Movie al heeft ontvangen.

Patlabor: The Movie trailer

Benieuwd of Patlabor: The Movie iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Patlabor: The Movie jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Patlabor: The Movie kunt kijken!