Kids première: Encanto (NL) (2021)

Kids première: Encanto (NL)

04-12-2021
Op vrijdag 26 november organiseert de Bios Drachten een Kids première. Kids première is een voorstelling speciaal voor kinderen. Kinderen worden ontvangen met een glaasje ranja en een zakje met lekkers. Vervolgens wordt de voorpremière van Encanto vertoond. De prijs is € 9,50 per persoon (inclusief ranja en een zakje lekkers). Na afloop van de Kids première bieden wij ook een KIDS MENU aan. Voor slechts € 14,50 per persoon bestel je het Kids Menu, bestaande uit: een filmticket voor de Kids première: Encanto (NL) op vrijdag 26 november, een portie friet met een snack naar keuze en een glas drinken. De maaltijd wordt na afloop van de film aangeboden. Reserveren voor het Kids Menu kan enkel telefonisch via 0512 - 543806. Filmomschrijving: Walt Disney Animation Studios’ Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, Mardigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en kleurrijke plek genaamd Encanto. De geheel nieuwe original bevat de stem van Stephanie Beatriz die de rol van Mirabel vertolkt, een gewone 15-jarige die worstelt om haar plaats in de familie te vinden. "Mirabel is een heel grappig, liefdevol personage dat ook heel erg verlangt naar iets meer", zegt Beatriz. "Ze is ook niet bang om op te komen voor wat ze weet dat juist is - iets waar ik van hou en waar ik veel mee bezig ben. In de film heeft elk kind in het gezin de magische kracht van de Encanto, in de vorm van een unieke gave zoals super- of geneeskrachten, behalve Mirabel. Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rondom de Encanto in gevaar is, besluit Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar uitzonderlijke familie is. De film komt uit op 24 november 2021 en bevat gloednieuwe nummers van Emmy®, GRAMMY® en Tony Award®-winnaar Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Moana) en wordt geregisseerd door Byron Howard (Zootopia, Tangled) en Jared Bush (co-regisseur van Zootopia), mede geregisseerd door Charise Castro Smith (schrijver van The Death of Eva Sofia Valdez), en wordt geproduceerd door Clark Spencer en Yvett Merino; Bush en Castro Smith zijn scenarioschrijvers voor de film.

Regisseur Kids première: Encanto (NL)

Jared Bush

Schrijvers Kids première: Encanto (NL)

Onbekend

Cast Kids première: Encanto (NL)

Onbekend

Kids première: Encanto (NL)

Wil jij weten waar Kids première: Encanto (NL) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kids première: Encanto (NL) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kids première: Encanto (NL) informatie

Benieuwd waar Kids première: Encanto (NL) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kids première: Encanto (NL). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kids première: Encanto (NL) al heeft ontvangen.

Kids première: Encanto (NL) trailer

Benieuwd of Kids première: Encanto (NL) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kids première: Encanto (NL) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kids première: Encanto (NL) kunt kijken!