Kidsfilm: Anansi 4+ (2021)

Kidsfilm: Anansi 4+

17-10-2021
De volksverhalen over de spin Anansi zijn al eeuwenoud. Ze gaan over een spin die keer op keer zijn tegenstanders te slim af is. Wie niet groot en sterk is, moet slim zijn, is de boodschap. De sprookjes stammen uit West-Afrika en kwamen door de slavernij onder meer in Suriname, de Antillen en het Caribisch gebied terecht. Ook daar werden ze doorverteld en steeds weer aangepast. Daar kent iedereen ze, terwijl in Nederland en Europa nog maar weinig mensen van Anansi hebben gehoord. Schrijver Iven Cudogham vond dat ook kinderen in Nederland kennis moeten maken met Anansi. Vorig jaar haalde hij de spin naar Nederland via zijn kinderboeken en een tentoonstelling in het Tropenmuseum in Amsterdam. En nu is er deze gloednieuwe, inclusieve animatieserie voor kleuters. Anansi de spin beleeft zijn wereldpremière op Cinekid.  Een filmkaartje kost €5,- voor kinderen en €6,- voor volwassenen. Boek hier een heerlijke kidslunch bij je film. Dit staat er op het menu:  Tomaten soep of soep van de dag Croissant met jam of kaas en boter Brood met kroket   Drankje naar keuze koffie/thee of fris naar keuze 

Regisseur Kidsfilm: Anansi 4+

Onbekend

Schrijvers Kidsfilm: Anansi 4+

Onbekend

Cast Kidsfilm: Anansi 4+

Onbekend

Filmagenda van Kidsfilm: Anansi 4+

Kidsfilm: Anansi 4+

Wil jij weten waar Kidsfilm: Anansi 4+ op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kidsfilm: Anansi 4+ draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kidsfilm: Anansi 4+ informatie

Benieuwd waar Kidsfilm: Anansi 4+ over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kidsfilm: Anansi 4+. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kidsfilm: Anansi 4+ al heeft ontvangen.

Kidsfilm: Anansi 4+ trailer

Benieuwd of Kidsfilm: Anansi 4+ iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kidsfilm: Anansi 4+ jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kidsfilm: Anansi 4+ kunt kijken!