Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring (2024)

Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring

22-07-2024
Een avondje uit, speciaal voor jou en je vrienden en vriendinnen. Kom naar de KIDSPREMIÈRE met JUF BRAAKSEL EN DE MACHISCHE RING. Een fantastische voorpremière met een vreselijk lekker welkomstdrankje uit onze kotsketel en heerlijke braakselballen. DE FILM: Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi (Djamila). Maar dan wordt de vreselijke juf Brakel (Nicolette van Dam) directeur die allerlei regels verzint: geen telefoons, verjaardagen mogen niet meer gevierd worden en trakteren is ten strengste verboden. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel. Ze bedenken een plan om van haar af te komen, terwijl Lotte ook nog een geheim heeft dat moet worden opgelost. Kan de magische ring van Juf Evi daarbij helpen?

Regisseur Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring

Aram van de Rest

Schrijvers Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring

Onbekend

Cast Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring

Nicolette van Dam
Djamila
Lily Richardson
Kraantje Pappie
Juvat Westendorp
Carolina Dijkhuizen
Flint de Man
Anna Broekmaat
Svenn van der Kruit

Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring

Wil jij weten waar Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring informatie

Benieuwd waar Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring al heeft ontvangen.

Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring trailer

Benieuwd of Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kidspremière met Juf Braaksel en De Magische Ring kunt kijken!