Kiki Schippers - Meer (2021)

Kiki Schippers - Meer

16-06-2021
Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer? Kiki Schippers bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs en werd de afgelopen vijf jaar al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied.

Regisseur Kiki Schippers - Meer

Onbekend

Schrijvers Kiki Schippers - Meer

Onbekend

Cast Kiki Schippers - Meer

Onbekend

Kiki Schippers - Meer

Wil jij weten waar Kiki Schippers - Meer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kiki Schippers - Meer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kiki Schippers - Meer informatie

Benieuwd waar Kiki Schippers - Meer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kiki Schippers - Meer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kiki Schippers - Meer al heeft ontvangen.

Kiki Schippers - Meer trailer

Benieuwd of Kiki Schippers - Meer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kiki Schippers - Meer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kiki Schippers - Meer kunt kijken!