Kikujiro

Kikujiro

122 minuten Drama, Komedie, Roadmovie 1998
Metacritic: 44,1
MovieMeter: 3,79
De kleine Masao is negen jaar oud en heeft net zomervakantie gekregen. Hij woont alleen met zijn grootmoeder die geen geld of tijd heeft voor vakantie, zijn vriendjes zijn allemaal weg omdat ze ouders hebben die wel op vakantie gaan en de voetbaltrainingen zijn ook al gestopt. Hij besluit, met niet meer dan een foto, zijn moeder te gaan zoeken. Een moeder die hij nooit heeft ontmoet. Een wereldse vriendin van zijn grootmoeder trekt zich het lot van Masao aan. Ze geeft haar man Kikujiro opdracht Masao te begeleiden op zijn zoektocht. De jongen beleeft een groots avontuur, de vakantie van zijn leven.

Geregisseerd door

Takeshi Kitano

Schrijvers

Takeshi Kitano

Cast

Takeshi Kitano
Kayoko Kishimoto
Yusuke Sekiguchi
The Great Gidayû

Alternatieve titels

Kikujirô no Natsu

Kikujiro

Bioscoopagenda van Kikujiro

Helaas draait Kikujiro niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1998.

Kikujiro

Wil jij weten waar Kikujiro op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kikujiro draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kikujiro informatie

Benieuwd waar Kikujiro over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kikujiro. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kikujiro al heeft ontvangen.

Kikujiro trailer

Benieuwd of Kikujiro iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kikujiro jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kikujiro kunt kijken!