https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215676-173b24b3987f7fbe2f940e4c21a6de8eca109db4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Killers of the Flower Moon (2023)

16
Killers of the Flower Moon, gebaseerd op de alom geprezen bestseller van David Grann, speelt zich af in het Oklahoma van de jaren 20 en gaat over de seriemoord op leden van de olierijke Osage Nation, een reeks wrede misdaden die bekend werden als de Reign
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Killers of the Flower Moon

16
206 minuten 19-10-2023

Filmposter Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon, gebaseerd op de alom geprezen bestseller van David Grann, speelt zich af in het Oklahoma van de jaren 20 en gaat over de seriemoord op leden van de olierijke Osage Nation, een reeks wrede misdaden die bekend werden als de Reign

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan, die door manipulatie, afpersing en diefstal de Osage zo veel mogelijk geld afhandig maakten en ze daarna vermoordden. Killers of the Flower Moon is een meeslepende misdaadsaga waarin echte liefde het pad kruist van laaghartig verraad, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat wordt verteld aan de hand van de onwaarschijnlijke romance tussen Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) en Mollie Kyle (Lily Gladstone). Killers of the Flower Moon kent tevens rollen voor Robert De Niro en Jesse Plemons en wordt geregisseerd door Oscarwinnaar Martin Scorsese naar een scenario van Eric Roth en Martin Scorsese, gebaseerd op de bestseller van David Grann. Killers of the Flower Moon is een productie van Apple Studios in samenwerking met Imperative Entertainment, Sikelia Productions en Appian Way. Producenten zijn Martin Scorsese, Dan Friedkin, Bradley Thomas en Daniel Lupi, Uitvoerend producenten zijn Leonardo DiCaprio, Rick Yorn, Adam Sommer, Marianne Bower, Lisa Frechette, John Atwood, Shea Kammer en Niels Juul.

Regisseur Killers of the Flower Moon

Martin Scorsese

Schrijvers Killers of the Flower Moon

Onbekend

Cast Killers of the Flower Moon

Leonardo DiCaprio
Lily Gladstone
Robert De Niro
Brendan Fraser
Jesse Plemons
John Lithgow

Filmagenda van Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon

Wil jij weten waar Killers of the Flower Moon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Killers of the Flower Moon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Killers of the Flower Moon informatie

Benieuwd waar Killers of the Flower Moon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Killers of the Flower Moon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Killers of the Flower Moon al heeft ontvangen.

Killers of the Flower Moon trailer

Benieuwd of Killers of the Flower Moon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Killers of the Flower Moon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Killers of the Flower Moon kunt kijken!