https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/77752-3d56d9ca757c01d5d9a45b3e77ee83cb25833dd2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Your Name (2017)

AL
Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.

Your Name

AL
106 minuten Drama, Animatie, Fantasie 02-11-2017

Recensies Your Name

Metacritic: 79,1
MovieMeter: 3,76
Rotten Tomatoes 98

Filmposter Your Name

Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.

Na een meteorieten-regen veranderen de levens van dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki drastisch. Vanaf dan worden ze regelmatig wakker in elkaars lichaam. Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent. Mitsuha droomt van de grote stad. “Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven!” Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie voorspelbare leven in een spannend, hilarisch avontuur. Zonder dat ze er controle over hebben switchen ze van lichaam en leven. Als ze ook nog een manier vinden om berichten uit te wisselen, leren ze elkaar steeds beter kennen. Maar dan verschijnt er een gigantische meteoriet aan de hemel en neemt de spanning toe. Ze willen elkaar ontmoeten. Maar of hun connectie daar sterk genoeg voor is en zij dat zullen overleven? Een overweldigende body-swap romance waarin tijd, het lot en de liefde van twee zielsverwanten samenkomen. Adembenemend geanimeerd: van hyperrealistische stadsgezichten en de meest spectaculaire astrale magie en natuurrampen tot hallucinerende beelden in krijtpastel. Zelfs de grootste cynicus kan niet anders dan zich hieraan overgeven en zich laten meevoeren naar een andere wereld. Niet voor niets is Your Name de allergrootse publiekslieveling wereldwijd uit de Japanse cinema.

Regisseur Your Name

Makoto Shinkai

Schrijvers Your Name

Clark Cheng

Makoto Shinkai

Cast Your Name

Ryûnosuke Kamiki
Aoi Yuki
Mone Kamishiraishi
Ryô Narita

Alternatieve titels

Your Name

Kimi no Na Wa.

Filmagenda van Your Name

Your Name

Wil jij weten waar Your Name op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Your Name draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Your Name informatie

Benieuwd waar Your Name over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Your Name. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Your Name al heeft ontvangen.

Your Name trailer

Benieuwd of Your Name iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Your Name jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Your Name kunt kijken!