Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas

Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas

10-07-2020

Recensies Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas

Daar wordt aan de deur geklopt. Hard geklopt, zacht geklopt… Wie zou dat zijn? Sinterklaas natuurlijk! Ook dit jaar bezoekt hij, samen met de Pieten, zijn vrolijke vrienden Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus op het kasteel. Het wordt weer lachen met ‘De Pakjeskluis van Sinterklaas’! Geniet met de hele familie van deze dolkomische kinderklucht. Zoals altijd zorgt het gezellige kasteelpersoneel, met de Sint en Pieten, voor een muzikaal theateravontuur vol grappen en grollen. Zonder twijfel het allerleukste Sinterklaascadeau van het jaar! Het verhaal Op het kasteel van Koning Klaagmaarniet zijn Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus druk in de weer. Het is bijna 5 december: Sinterklaas komt! Dit jaar neemt de Goedheiligman twee hele belangrijke Pieten mee: de Kluispieten. Zij zijn verantwoordelijk voor de pakjeskluis, waarin alle cadeautjes worden bewaard. Na een warm welkom met veel muziek en smakelijk snoepgoed bereidt de Sint zich voor op zijn nachtelijke tocht over de koude daken. Maar, als blijkt dat de Kluispieten de code van de pakjeskluis zijn vergeten, breekt er grote paniek uit. Karel de kok en zijn vrienden zetten alles op alles om de code te kraken. Zal de kluis ooit nog open gaan? Na de voorstelling komen de Sint en Pieten uiteraard nog even langs in de foyer voor een uitgebreide meet & greet. Let op! Kinderen onder de 18 maanden mogen niet mee naar binnen!

Regisseur Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas

Onbekend

Schrijvers Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas

Onbekend

Cast Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas

Onbekend

Bioscoopagenda van Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas

Helaas draait Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 10-07-2020.

Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas

Wil jij weten waar Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas informatie

Benieuwd waar Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas al heeft ontvangen.

Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas trailer

Benieuwd of Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kinderklucht – De Pakjeskluis van Sinterklaas kunt kijken!