https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/131387-dbda43fc2255695a283286376e2ac0ee7f350407/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

King of the Cruise (2019)

AL
Een kijkje in de decadente en bizarre wereld van cruise schepen, met een aandacht-zoekende Schotse Baron in de hoofdrol, op een missie om gezien te worden.

Bekijk trailer

King of the Cruise

AL
75 minuten 12-12-2019

Recensies King of the Cruise

Filmposter King of the Cruise

Een kijkje in de decadente en bizarre wereld van cruise schepen, met een aandacht-zoekende Schotse Baron in de hoofdrol, op een missie om gezien te worden.

Een rijke en extravagante Schotse Baron brengt zijn tijd door op luxe cruise schepen, omgeven door romantische koppels, welgestelde families, hard werkend personeel en gepensioneerde ouderen. Een drijvende micro-gemeenschap die aantrekkelijk is voor sommigen, en afstotelijk voor anderen. King of the Cruise volgt Baron Ronald Busch Reisinger van Inneryne op een van zijn vele decadente vakantie cruises. De Baron is op het eerste gezicht een bombastische man. Hij schept op over zijn status en extravagante levensverhalen, terwijl hij met zijn schotse kilt en koninklijke cape over het dek paradeert. Gaandeweg onderzoekt de documentaire iets groters; een menselijk verlangen naar erkenning en validatie.
King of the Cruise King of the Cruise King of the Cruise King of the Cruise King of the Cruise King of the Cruise
Filmposter Filmposter King of the Cruise

Regisseur King of the Cruise

Sophie Dros

Schrijvers King of the Cruise

Onbekend

Cast King of the Cruise

Onbekend

Filmagenda van King of the Cruise

King of the Cruise

Wil jij weten waar King of the Cruise op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar King of the Cruise draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

King of the Cruise informatie

Benieuwd waar King of the Cruise over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over King of the Cruise. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies King of the Cruise al heeft ontvangen.

King of the Cruise trailer

Benieuwd of King of the Cruise iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de King of the Cruise jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij King of the Cruise kunt kijken!