Kirikou en de heks (2022)

Kirikou en de heks

70 minuten 13-08-2022
Kleurrijke animatiefilm, gebaseerd op een West-Afrikaans sprookje en met muziek van Youssou N'Dour.  'Kirikou is klein, maar wel heel dapper', zingen de Afrikaanse dorpsbewoners, wanneer Kirikou weer een heldendaad heeft verricht. Hij is de enige die het op durft te nemen tegen de boze heks, die met haar leger de dorpsbewoners uitbuit en vernedert.  

Regisseur Kirikou en de heks

Michel Ocelot

Schrijvers Kirikou en de heks

Onbekend

Cast Kirikou en de heks

Onbekend

Filmagenda van Kirikou en de heks

Kirikou en de heks

Wil jij weten waar Kirikou en de heks op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kirikou en de heks draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kirikou en de heks informatie

Benieuwd waar Kirikou en de heks over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kirikou en de heks. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kirikou en de heks al heeft ontvangen.

Kirikou en de heks trailer

Benieuwd of Kirikou en de heks iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kirikou en de heks jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kirikou en de heks kunt kijken!