KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion (2024)

KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion

22-07-2024
Tapas, film & Fashion Markeer 7 december in je agenda en kom naar de kklup ladiesnight @skopein! . Een volledige avond uit waarbij het je aan niets ontbreekt. Om 19.00 uur neem je plaats aan tafel in het gezellige restaurant “the gallery” en krijg je een openingsdrankje en je eerste tapaatjes. De dames van Kklup showen jou de leukste fashion en party outfits uit the kklup, terwijl je fijn aan tafel blijft zitten. Dit duurt een klein half uurtje en daarna kan je rustig eten en bijkletsen. Rond 21:14 uur neem je plaats in de bioscoopzaal en geniet je van de hilarische en (voor velen) zeer herkenbare Nederlandse romcom: “Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn”. . De prijs is €31,50pp (openingsdrankje, kklup fashionshow, diner en toegang tot de film, exclusief drankjes) Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.

Regisseur KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion

Erwin van den Eshof

Schrijvers KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion

Onbekend

Cast KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion

Barbara Sloesen
Walid Benmbarek
Holly Mae Brood
Sanne Langelaar
Anna Keuning
Jelle de Jong
Jennifer Welts
Renee Fokker

KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion

Wil jij weten waar KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion informatie

Benieuwd waar KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion al heeft ontvangen.

KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion trailer

Benieuwd of KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij KKlup Fashion Ladies Night Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn Tapas, film & Fashion kunt kijken!