Kleine Anna en Lange Oom (2012)

Kleine Anna en Lange Oom

45 minuten 2012

Recensies Kleine Anna en Lange Oom

MovieMeter: 2

Filmposter Kleine Anna en Lange Oom

Kleine Anna is dikke vrienden met haar lange oom, die ze eenvoudigweg ‘Lange oom’ noemt. En hij is dan ook echt lang, veel langer zelfs dan haar papa en mama. Toch betekent die lengte niet dat lange oom extra sterk is of dapperder dan andere mensen. Sterker nog: kleine Anna moet hem juist vaak dingen leren of hem van zijn angst afhelpen. Wanneer kleine Anna een boomhut bouwt, durft lange oom er pas in als ze een hekje heeft gemaakt, ook al raken zijn voeten bijna de grond. Als ze aardbeien gaan plukken, of eieren moeten rapen, moet kleine Anna de kraaien wegjagen en de kippen afleiden, anders durft lange oom het niet. Ze vullen elkaar prima aan.
Filmposter Filmposter Kleine Anna en Lange Oom

Regisseurs Kleine Anna en Lange Oom

Per Åhlin

Lasse Persson

Alicja Jaworski

Schrijvers Kleine Anna en Lange Oom

Anders Sparring

Jan Vierth

Lena Ollmark

Inger Sandberg

Lasse Sandberg

Cast Kleine Anna en Lange Oom

Tomas von Brömssen
Anna Opitz
Maude Cantoreggi Pedersen
Harald Leander

Alternatieve titels

Kleine Anna en Lange Oom

Little Anna and the Tall Uncle

Lilla Anna och Långa Farbrorn

Filmagenda van Kleine Anna en Lange Oom

Kleine Anna en Lange Oom

Wil jij weten waar Kleine Anna en Lange Oom op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleine Anna en Lange Oom draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleine Anna en Lange Oom informatie

Benieuwd waar Kleine Anna en Lange Oom over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleine Anna en Lange Oom. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleine Anna en Lange Oom al heeft ontvangen.

Kleine Anna en Lange Oom trailer

Benieuwd of Kleine Anna en Lange Oom iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleine Anna en Lange Oom jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleine Anna en Lange Oom kunt kijken!