https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/210829-a6782597141b7978a4ae4dfd3aba59f5b95e69b9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Kleinkinderen van de Oost (2023)

12

Bekijk trailer

Kleinkinderen van de Oost

12
74 minuten 06-04-2023

Filmposter Kleinkinderen van de Oost

Daan van Citters (30, filmmaker) en Joenoes Polnaya (32, acteur) raakten bevriend op de set van speelfilm De Oost. Samen reizen ze terug naar Indonesië, in de voetsporen van hun beider grootvaders, die namens Nederland vochten tegen de Indonesische onafhankelijkheid “aan de verkeerde kant van de geschiedenis”. Hun reis confronteert ze met complexiteit van “goed en fout”, intergenerationeel trauma en de blijvende impact van het koloniale verleden. Daan en Joenoes ontdekken hoe een vaak verzwegen geschiedenis hen heeft gevormd tot wie ze nu zijn. Wat betekent dit voor hun toekomst?
Kleinkinderen van de Oost Kleinkinderen van de Oost Kleinkinderen van de Oost Kleinkinderen van de Oost
Filmposter Filmposter Kleinkinderen van de Oost

Regisseur Kleinkinderen van de Oost

Daan van Citters

Schrijvers Kleinkinderen van de Oost

Onbekend

Cast Kleinkinderen van de Oost

Onbekend

Kleinkinderen van de Oost

Wil jij weten waar Kleinkinderen van de Oost op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleinkinderen van de Oost draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleinkinderen van de Oost informatie

Benieuwd waar Kleinkinderen van de Oost over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleinkinderen van de Oost. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleinkinderen van de Oost al heeft ontvangen.

Kleinkinderen van de Oost trailer

Benieuwd of Kleinkinderen van de Oost iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleinkinderen van de Oost jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleinkinderen van de Oost kunt kijken!