Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis (2024)

Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis

28-05-2024
Daan van Citters (30, filmmaker) en Joenoes Polnaya (32, acteur) raakten bevriend op de set van speelfilm De Oost. Samen reizen ze terug naar Indonesië, in de voetsporen van hun beider grootvaders, die namens Nederland vochten tegen de Indonesische onafhankelijkheid “aan de verkeerde kant van de geschiedenis”. Hun reis confronteert ze met complexiteit van “goed en fout”, intergenerationeel trauma en de blijvende impact van het koloniale verleden. Daan en Joenoes ontdekken hoe een vaak verzwegen geschiedenis hen heeft gevormd tot wie ze nu zijn. Wat betekent dit voor hun toekomst? Deze film draait zonder pauze.

Regisseur Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis

Daan van Citters

Schrijvers Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis

Onbekend

Cast Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis

Daan van Citters
Joenoes Polnaya

Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis

Wil jij weten waar Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis informatie

Benieuwd waar Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis al heeft ontvangen.

Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis trailer

Benieuwd of Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleinkinderen van de Oost - Filmhuis kunt kijken!