Klem - 50+ Bios en Regulier (2024)

Klem - 50+ Bios en Regulier

24-02-2024
Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

Regisseur Klem - 50+ Bios en Regulier

Frank Ketelaar

Schrijvers Klem - 50+ Bios en Regulier

Onbekend

Cast Klem - 50+ Bios en Regulier

Georgina Verbaan
Barry Atsma
Jacob Derwig

Klem - 50+ Bios en Regulier

Wil jij weten waar Klem - 50+ Bios en Regulier op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Klem - 50+ Bios en Regulier draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Klem - 50+ Bios en Regulier informatie

Benieuwd waar Klem - 50+ Bios en Regulier over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Klem - 50+ Bios en Regulier. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Klem - 50+ Bios en Regulier al heeft ontvangen.

Klem - 50+ Bios en Regulier trailer

Benieuwd of Klem - 50+ Bios en Regulier iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Klem - 50+ Bios en Regulier jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Klem - 50+ Bios en Regulier kunt kijken!