Bings Kerstfeest en andere verhalen (2022)

Bings Kerstfeest en andere verhalen

18-01-2022
Jippie, het is kerst! Zal het gaan sneeuwen? Bing en zijn vriendjes komen dit jaar speciaal naar de bioscoop om met jou kerst te vieren! In Bings Kerstfeest en andere verhalen nemen we je mee het bos in, om samen met Bing, Sula, Pando & Flop boombladtekeningen te maken. Wie denk jij dat de mooiste tekening maakt? Ook zie je de prachtige poppenkastvoorstelling van Bing & Sula. Zien we daar nou een Bijtosaurus?! Als die maar niet gaat brullen! In de speciale kerstverhalen stellen we je voor aan Nicky. Nicky is het superschattige neefje van Sula, en samen met Bing gaan we cadeautjes open maken. Wat zou Bing krijgen? Bing wil heel graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar dan moet het wel gaan sneeuwen... Bing en zijn vriendjes hebben heel veel zin in kerst, jij ook?

Regisseur Bings Kerstfeest en andere verhalen

Mikael Shields

Schrijvers Bings Kerstfeest en andere verhalen

Onbekend

Cast Bings Kerstfeest en andere verhalen

Peggy Vrijens
Beatrijs Sluijter
Joanne Telesford
Juus Piek
Teun Batenburg
Famke Telferman
Luca van Ammer
Nout van der Heusde
Zahra Boomsma

Filmagenda van Bings Kerstfeest en andere verhalen

Bings Kerstfeest en andere verhalen

Wil jij weten waar Bings Kerstfeest en andere verhalen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bings Kerstfeest en andere verhalen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bings Kerstfeest en andere verhalen informatie

Benieuwd waar Bings Kerstfeest en andere verhalen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bings Kerstfeest en andere verhalen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bings Kerstfeest en andere verhalen al heeft ontvangen.

Bings Kerstfeest en andere verhalen trailer

Benieuwd of Bings Kerstfeest en andere verhalen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bings Kerstfeest en andere verhalen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bings Kerstfeest en andere verhalen kunt kijken!