Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

28-02-2020
De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Geregisseerd door

Marek Benes

Schrijvers

Onbekend

Cast

Kees Prins
Siem van Leeuwen

Bioscoopagenda van Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Helaas draait Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Wil jij weten waar Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! informatie

Benieuwd waar Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! al heeft ontvangen.

Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! trailer

Benieuwd of Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleuterbios Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kunt kijken!