Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Regelmatig staat er een Kleuterbios op het programma. Bij een Kleuterbios voorstelling wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Tijdens de aanvang kunnen kinderen zich laten schminken en in de foyer is er een knutsel- en kleurtafel ingericht waar de kleintjes mogen spelen. Na afloop ontvangen de kleine filmhelden een filmdiploma. Op zondag 17 november is de kleuterbios met Buurman & Buurman, Experimenteren Er Op Los te zien. De kinderen krijgen bij binnenkomst een bekertje limonade met wat lekkers. Ticket: € 7 ,00 per stuk Aanvang: 10.00 uur Start film: 10.45 uur Het is mogelijk om voor € 2,80 een kindercombi bij de bar te bestellen. Dit houdt in: een zakje snoep, een bekertje drinken of een zakje Capri-Sun en een zakje popcorn of chips. KIDS MENU Voor slechts € 12,00 per persoon bestel je het Kids Menu, bestaande uit: een filmticket voor de Kleuterbios op zondag 17 november, een portie friet met een snack naar keuze en een glas drinken. De maaltijd wordt na afloop van de film aangeboden. Reserveren voor het Kids Menu kan enkel telefonisch via 0512 - 543806. LET OP Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de film begint te zijn afgehaald. ONLINE AANKOPEN Kleuterbios tickets die middels de website worden gekocht, worden niet geplaceerd. Met een online aankoop, koop je toegang tot de film en geen (vaste) plaatsen in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. FILMOMSCHRIJVING De filmomschrijving is nog niet bekend en de lengte van de film is ook onder voorbehoud.

Geregisseerd door

Marek Benes

Schrijvers

Onbekend

Cast

Kees Prins
Siem van Leeuwen

Bioscoopagenda van Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Wil jij weten waar Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! informatie

Benieuwd waar Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! al heeft ontvangen.

Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! trailer

Benieuwd of Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleuterbios: Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kunt kijken!