Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot (2023)

Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

11-12-2023
Deze kleuterbios zal in stijl zijn van het Sinterklaasfeest! Laat je schminken, kleur leuke kleurplaten van de Sint en Piet of knutsel een mijter etc.! Ook mag jij je schoen zetten voor de film begint! En om de ochtend helemaal af te maken is na de film Party Piet Pablo van De Grote Sinterklaasfilm en De Strijd om Pakjesavond aanwezig! MISSCHIEN WEL VOOR HET EERST NAAR DE BIOSCOOP? Speciaal voor kleuters en jonge kinderen vertonen wij een leuke kinderfilm. Het licht in de zaal gaat niet volledig uit en ook het geluid van de film wordt aangepast voor het jonge publiek. Bij binnenkomst kunnen de kinderen geschminkt worden en staat er een teken/knutseltafel. Voorafgaand aan de film krijgt iedereen een pakje Fristi, flesje appelsap, flesje limonade of een flesje water met een zakje chips of snoep van Haribo/Katja om tijdens de film lekker van te smikkelen. (Volwassenen kunnen kiezen uit cappuccino, koffie of thee) Na afloop krijgt ieder kind een Film Diploma om mee naar huis te nemen. Inloop vanaf 10.15 uur Schminken en knutselen is mogelijk tussen 10.15-11.00 uur Start film om 11.00 uur Halverwege is er een korte plaspauze Filmomschrijving: Sinterklaas en zijn pieten maken zich klaar om richting Nederland te vertrekken met de stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord, gaat het helemaal verkeerd. Deze vrolijke vogel veroorzaakt binnen de kortste keren op alle fronten chaos. Bakpiet zit met zijn handen in het haar als de chocolade is gesmolten, Coole Piet krijgt last van rode bulten en Danspiet krijgt ruzie met haar beste vriend. Uiteindelijk gaat het zelfs zo mis dat de boot van koers raakt en vastloopt op een eiland. Zal De Club van Sinterklaas nog wel op tijd aankomen voor pakjesavond?

Regisseur Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Martijn Koevoets

Schrijvers Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Onbekend

Cast Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Sinterklaas
Coole Piet
Danspiet
KADO
Pietje Fernando
Quinn Bezemer
Aaron Bezemer

Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot

Wil jij weten waar Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot informatie

Benieuwd waar Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot al heeft ontvangen.

Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot trailer

Benieuwd of Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleuterbios: De Club van Sinterklaas Film: De Gestrande Stoomboot kunt kijken!