Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond (2024)

Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

17-06-2024
Deze kleuterbios zal in stijl zijn van het Sinterklaasfeest! Laat je schminken, kleur leuke kleurplaten van de Sint en Piet of knutsel een mijter etc.! Ook mag jij je schoen zetten voor de film begint! En om de ochtend helemaal af te maken is na de film Party Piet Pablo van De Grote Sinterklaasfilm en De Strijd om Pakjesavond aanwezig! MISSCHIEN WEL VOOR HET EERST NAAR DE BIOSCOOP? Speciaal voor kleuters en jonge kinderen vertonen wij een leuke kinderfilm. Het licht in de zaal gaat niet volledig uit en ook het geluid van de film wordt aangepast voor het jonge publiek. Bij binnenkomst kunnen de kinderen geschminkt worden en staat er een teken/knutseltafel. Voorafgaand aan de film krijgt iedereen een pakje Fristi, flesje appelsap, flesje limonade of een flesje water met een zakje chips of snoep van Haribo/Katja om tijdens de film lekker van te smikkelen. (Volwassenen kunnen kiezen uit cappuccino, koffie of thee) Na afloop krijgt ieder kind een Film Diploma om mee naar huis te nemen. Inloop vanaf 10.15 uur Schminken en knutselen is mogelijk tussen 10.15-11.00 uur Start film om 11.00 uur Halverwege is er een korte plaspauze Filmomschrijving: In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten. Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

Regisseur Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Lucio Messercola

Schrijvers Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Onbekend

Cast Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Robert ten Brink
Martin van Waardenberg
Janny van der Heijden
Martien Meiland
Eva Jinek
Rene Froger
Wesley Mutsaars
Sara Robben
Chris Tates
Okke Verberk
Giovanni Caminita
Stef de Reuver

Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Wil jij weten waar Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond informatie

Benieuwd waar Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond al heeft ontvangen.

Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond trailer

Benieuwd of Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleuterbios: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond kunt kijken!