Kleuterbios met Robocar Poli

Kleuterbios met Robocar Poli

25-02-2020
Is jouw zoon of dochter ook zo’n fan van Robocar Poli, en raakt hij op tv niet uitgekeken op de meest succesvolle reddingsacties. Voor 1x komen deze helden op het grote doek. En wel op 27 oktober met een leuke kleuterbioscoop waarbij het licht deze ochtend een beetje aan blijft en het geluid staat een tikje zachter staat. Ook is er een ontvangst met glaasje ranja en iets lekkers. Na afloop van de film ontvang je een filmdiploma om te vieren dat je voor het eerst naar de bioscoop bent geweest. De kinderen die de bioscoop al wat beter kennen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Tickets kosten €8,50 en kunnen online of via onze receptie worden gekocht. De verkoop sluit 26 oktober. De tickets zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Kleuterbios met Robocar Poli

Helaas draait Kleuterbios met Robocar Poli niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 25-02-2020.

Kleuterbios met Robocar Poli

Wil jij weten waar Kleuterbios met Robocar Poli op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleuterbios met Robocar Poli draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleuterbios met Robocar Poli informatie

Benieuwd waar Kleuterbios met Robocar Poli over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleuterbios met Robocar Poli. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleuterbios met Robocar Poli al heeft ontvangen.

Kleuterbios met Robocar Poli trailer

Benieuwd of Kleuterbios met Robocar Poli iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleuterbios met Robocar Poli jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleuterbios met Robocar Poli kunt kijken!